Varstvo osebnih podatkov

Skupina ebm-papst se vam zahvaljuje za obisk naše spletne strani in za vaše zanimanje za našo organizacijo in njene produkte.

Varovanje vaših podatkov jemljemo zelo resno ter jih obravnavamo z veliko mero pazljivosti in zaupnosti. Vaše podatke obravnavamo izključno v namene, ki so dovoljeni s strani regulatornih organov.

Kadarkoli obiščete našo spletno stran, za potrebe statističnih analiz shranimo ime vašega ponudnika internetnih storitev, spletno stran iz katere ste prišli do nas, strani ki jih obiščete pri nas ter datum in trajanje vašega obiska.

V določenih primerih, kot so pošiljanje podatkov preko spletne forme ali pa ostale oblike kontaktiranja, potrebujemo določene osebne podatke da lahko pravilno sprocesiramo vašo poizvedbo. Pošiljanje teh podatkov je popolnoma prostovoljno. Te podatke bomo uporabili izključno v namen, za katerega so bili poslani. Če bo potrebno, so vaši podatki lahko posredovani tudi znotraj ebm-papst skupine.

Politika zasebnosti za Google Analytics
Ta spletna stran uporablja orodje Google analitik, mrežno analitično orodje, ki ga zagotavlja podjetje Google, Inc. ("Google"). Google analitik uporablja "piškotke", to so tekstovne datoteke, ki se nahajajo na vašem računalniku, ki pomagajo pri analizi kako in katere storitve je obiskovalec uporabljal na določenem spletnem naslovu. Informacije generirane s strani piškotkov o vaši uporabi spletne strani (vključno vaš IP naslov) bo nato poslan in shranjen pri Google-u na njihovem serverju v Združenih državah Amerike. Google bo uporabil te informacije za ocenjevanje vaše uporabe obiskane spletne strani, izdelavi poročil o aktivnostih na spletni strani za vzdrževalce spletnih strani ter zagotovitev ostalih storitev povezanih z aktivnostmi na spletni strani ter uporabo interneta. Google lahko te informacije posreduje tretji strani, kjer je to zahtevano z zakonsko odločbo, ali v primeru ko tretja stran obdeluje podatke za podjetje Google. Google ne bo povezoval vašega IP nslova z nobenim drugim podatkom pridobljenim podatkom s strani Googla. Na vašem računalniku lahko onemogočite uporabo piškotkov z izbiro pravilnih nastavitev v vašem spletnem brskljalnik, vendar ob neprejemanju piškotkov ne boste mogli izkoristiti vseh storitev ter funkcij na tej spletni strani. Z uporabo te spletne strani, se strinjate z uporabo podatkov o vas s strani Googla-a, za namene in na načine kot so opisani zgoraj.